Голуб миру

Галина Полищук Ярмульская
               ГОЛУБ МИРУ

          Нехай українцям всім зірка засяє,
          Що зробить щасливих людей трударів.
          Моя Україно, моя рідна ненько,
          Тебе люблять всюди із різних країн.

          Нема в цілім світі такої держави,
          Як наша родюча рідненька земля.
          Моя мелодійна, ти щира й привітна,
          Медоносна й цілюща, Україна моя.

          Оспівана любо слов'янським народом,
          Оплакана гірко слізьми трударів.
          Моя величава могутня державо,
          Захисти РУСЬ святую від злих ворогів.

          Хай сонце нам сяє і небо синіє,
          Нехай Україна розквітне, як цвіт.
          У вись хай злітають всі голуби миру,
          Тепло з добром льється й зігріє усіх.