Не здавайся!

Анастасия Картава
Можливо боляче, та ти тримайся
Коли тобі контрольний в спину б`ють
І думаєш упасти, бо зашморг міцно в`ють
Ти не здавайся!

Можливо боляче, та ти тримайся
Коли твій друг від тебе відцурався, за те, що іншим став
Такими друзі і бувають! А ти ж не знав!
Ти не здавайся!

Можливо боляче, та ти тримайся
Коли твоє кохання йде від тебе
А ти благаєш і дивишся у небо
Ти не здавайся!

Можливо боляче, та ти тримайся
Коли тебе всі зневажають, не хочуть правду чути
А ти не знаєш, як же бути?
Ти не здавайся!

Ніколи не здавайся!
Ні за яких обставин!
Людиною залишайся!
Сьогодні, зараз, завтра!
І в Слово проникайся!
Але нізащо не здавайся!