Nemo

Игнат Меренков
Вулиці міста занурились в небо.
Колії зникли в воді.
Дощ, як трамвай, нас везе куди-небудь.
Він же — водночас водій.
Ні, не трамвай, швидше човен підводний.
Вежі годинник — сонар.
Нами в стихії, де кисень і водень,
Nemo керує — човняр…