Requiem

Марьян Федух
Oй ти доле моя, злая доле
Що робити менi що дiяти
Не наївся я качки до волi
А вже час у могилу лягати.
Ой вже час, вже кудлатий пописко
Насипає в кадило смердяки
Понесут м`я зi стиснутим писком
На той цвинтар i там без подяки
Зiгнию я i прахом зiстану
I вже бiльше мiй качур не встане
I та квiтка що качкою звется
Вже на позив мiй не вiдзовется.