ГIямрула гIяхI касибтас

Салим Герейбеков
Урехира децIра сар,
ГIямрула гIяхI касибтас,
Илди шадбирхIебирар,
Ил секIал нуни балас…

Илди бунагькарти саб,
Алжана чус агарси…
Жагьаннабла цIа илдас,
ХIярам чурхри игуси…

Низам-зегъала дунъя,
ЦIахли буркIули лебгу,
Марли, гьачам хIерая,
ТалихIли хIебуцибгу …

Дунъяличиб саб шадти,
ГIямрула гIяхI касибти,
БебкIибхIели саб илди
Аллагьли лайбакIибти.