Яйцеголовий

Вова Дедуля
                ***

                Не розумію людську вдачу,
                Є розум і кмітливість є.
                Яйцеголовий так тлумачу
                Без шкоди жити не дає.

                То через двері її зробить,
                То влізе в дім через вікно,
                Частенько над душею бродить,
                Неначе молоде вино.

                І що поробишь? Маєм втіху,
                Всі брешуть і гвалтують нас.
                Іуда-Яцик палить стріху
                В цей не простий і смутний час.

                В.Савош.