шара-мара

Елена Вокуева
Пыра-пета, шоита  мыдзтодз,
Пыр  ме  мыйко  шара-мара
Асывсянь да  пемыд  рытодз
Ог  и  пуксьыв,  шара-мара

Мый  и  шара,  мый  и  маара,
Пыр  ме  мыдзтодз  шара-мара.

Шара-мара  котшас  вомын,,
Мичмодышта  пач  вом  дорсо
Пордчыла  лабич  вомон
Сэсся  окта  быд  бус  торсо

Кокув  бонсо  пыр-пыр  лачка-
Тадз  ме  водзо  шара-мара.
Старик  выло  пусто ватшка- 
Мед  и  сiйо  шара-марас

Сэтчодз  шара,  сэтчодз  маара-
Пусто  коля взворной  лунсо.
Нином  торыс  киам  пыро –
Песа мыйко  синтом  уджсо.