болi множимо самi...

Виктор Сурженко
…в снах бинтують думки нереальні видіння
у клубок з неможливих здійснитися мрій.
і поранена тиша мовчить з нетерпінням,
бо не можеш забути всі болі свої…

хто залишив не рани тобі, той неспокій
од якого сховатися ніде?.. потому 
не Любов множить нашу безжальну самотність,
ми, самі певне винні у всьому…