Скажи менi, чому

Гойнолка
Скажи мені, чому в очах твоїх завжди печаль?..
Ти дивишся на світ цей з глибини.
Хочу схилитись знову до твого плеча,
Прошу тебе, мене від себе не жени...
Ти подивись в мої глибокі очі,
Можливо знов побачиш там надію,
Iм"я твоє щоночі уві сні  шепочу,
Ночами від побачень цих коротких я радію...
А вранці я дивлюсь за небокрай,
Неначе з того краю я чекаю зустріч.
Якщо  ти будеш вдалині, мене там зачекай,
З тобою буду, поки не відпустиш...