03, 07, 2015- 3

Светлая Две Тысячи 10
Ізноў я чую пра рывок...Куды, навошта, мабыць, ведае тут хтосьці...Ізноў не прама, зноў у бок ... Не бачу выніка праўлення я станоўчага- ўсюды бездань, слёзы , кроў... ну, хіба акрамя Драздоў...дык гэта не паказчык для народа... А ваце і манкуртам - усё- роўна...куды , за кім... як доўга. І вось пытаюся я вас, даколе ж ?