Знову цвiтуть каштани

Алла Любарец
              " Знову цвітуть каштани " 1950 рік << Київський Вальс >>.
                Слова: Андрій Малишко.  Музика: Платон Майборода

                " Знову цвітуть каштани,
                Хвиля дніпровська б'є."
 

 

" Знову цвітуть каштани ",
Знову , як і тоді ...
Спомини про майдани ,
Патріотичні пісні .

Інше , буремне літо ,
Галас , земля у крові ,
Та колоситься жито ,
Не спочиваємо ми .

 Загоює Ненька рани ,
Прагне до миру життя .
Краса  України - каштани ,
Щедрі ,багаті поля .

 Все у нас буде добре !!!
<< Хвиля Дніпровська б"є >> ,
Серце Вкраїни хоробре ,
Сили Господь додає .