Юлияна Донева - Медийна песен

Юлияна Великова
МЕДИЙНА ПЕСЕН

Иди си бе шефе, с мир си иди.
Дори  вместо теб да сложат апаш,
така, че да стане по зле от преди,
иди си! Въпросът е, той да е наш.

Ще пишем, ще плюем,не ще замълчим,
нападките наши ще са без спирка,
докато, вместо теб назначим,
някой де свири по нашата свирка.