На Купала

Татьяна Брезицкая
На Івана на Купала,мати сина колихала
Колихала і співала,як вона його чекала
А Іванко посміхався,личко Мамине торкався
До Матусеньки своєї,щиро й мило посміхався


Закривай Іванко очки,бо на дворі вже зірочки
А раненько зійде сонце,тай загляне у віконце
Новий день життя несе,тебе люблю по над все
Хай тобі присниться квітка,будь щасливою дитинка