До украйiнцiв

Алексей Радзей
Напуває Джерело
Дивний Дух природи,
Все, що є, і що було -
Все уносять води!

Хай минають і літа,
Зміняться народи,
Україна ж хай свята
Всі мине незгоди!

Хай не буде вороття -
Встанемо стіною:
Нехай жодного життя
Не візьмуть війною!

Гарне слово: хата, край -
Хата зкраю й поле!
Та не має краю Рай,
Бо ще краще - воля!