шов той дощ..

Джек Мандаринка
Ішов той дощ
Та по дахах він бив,
Пройшов крізь товщ
Та нас, людей, бомбив.

Я чув той звук,
Що здався мелодійним,
Мов серця стук
Та не таким надійним...

...

Сиджу собі удома -
Надворі пізня ніч.
Підкралася утома,
До мене пліч-о-пліч...