travel

Влад Лиманец
сьогодні наш поцілунок останній,
і ти поїдеш в іншу країну,
кудись за кордон, від мене подалі
тонути в вогнях нічного Берліна.

сьогодні тебе обійму я востаннє,
залишу на згадку свій стомлений вид -
і, може, тоді твоє серце розтане
у місті, що має назву Мадрид.

сьогодні тебе тримаю за руку.
колить серце загостренний ніж.
тобі начхати на нашу розлуку:
поїзд вже мчить в романтичний Париж.

сьогодні нарешті прощаємось. знаю.
твій потяг мандрує вже в нову країну,
але пам'ятай, що тебе я чекаю
і адреса моя - Кременчук, Україна.

04/07/2015