Як зорька ясная

Светланастелла-Небесный Странник
Украина Геническ 06.07.2015


Cьогодні  я раненько дуже встала,
Щоб сонечко на небі привітать.
Росинками блискучими умилась
І ну у небі пташкой щебетать.

Ногами босими по полю прогулялась.
У коси квіточку пахучую вплела.
Як зорька ясная, я миру уклонилась.
Любов і щирість у віршах на землю принесла.

Злилась із всесвітом.
Пливу на хвилях щастя,
З крилами дужими і Господом в душі.
Я в мрях землю нашу наповняю радістю.
Бажаю кожному відчути такі дні.