Квiтка папоротi

Георгий Грищенко
Як папороть квітує
Ніколи я не бачив,
Хто бачив – розкошує,
Стає багатим наче.

Спитав би в мільярдера,
Йому теж пофартило.
Прийшла багатства ера,
Це квіточка зробила?

Нехай мені розкаже
Де квітку цю шукати,
А може і покаже,
І буду я чекати.

Можливо й дочекаюсь
Як папороть розквітне,
А поки постараюсь
Діждатись знову літа.

А як він розсміється,
Тут квітка ні при чому,
Мені же зостається
Це не казать нікому.

Хай мрійники шукають
Того, чого немає,
Бо мрії не вмирають
І кожен з нас це знає.
06.07.15.