Для найкращого

Мария Круль
Для найкращого чоловіка


А серце любляче сліпе,
Не бачить зла,образ не чує,
Воно сумні і сірі дні,
У барви радісні малює.


Як боляче воно терпить,
І захист в спогадах шукає,
Ще не сказав ніхто "Прости",
Воно без слів усе прощає.


Воно бринить немов сльоза,
Страждання мої проживає,
Себе зовсім не береже,
Для мене серце вщент згорає.


Воно таким завжди було,
Любов свою переливало,
Батькам,сестричкам,дітям,-всім,
Мені НАЙБІЛЬШЕ щастя дало.


Тож хай воно ще стукотить,
Багато днів, років  багато,
Бо,Ти ,для нас,як щастя мить,
Бо,Ти МОЄ найбільше свято.
6/15/2015 Марія Круль