Я не знаю...

Александра Жукова Головаш
Я все бачу…Я бачу достатньо –
Розкричались про це в осінь…
То не наші з тобов справи хатні –
То вже інший процес…зовсім…

Я все чую…Я чую, країно,
Кожен звук у тотальній тиші –
Ще із ночі ламає стіни
Божевільний сусід вище…

Я не знаю…чи знати боюся,
Чи достатньо міцні мої двері…
Поки ж боляче в кожнім русі,
Що його роблю на папері…

6.40   7.07.2015