Морячка

Оксана Никонюк
Не віриться мені  неначе сон
Я тільки  вчора  тебе зустрічала
Вже  проводжаю на  пристані стою 
Кричати  вслід не буду що люблю
Одне  благаю не забудь про мене
         Пр  2 р
На долю випав  ти мені і я твоя
Таке жіноче я зустріла  щастя   
На долю випав ти мені на все життя
Мій ти  моряк, а я твоя   морячка
Як рідній дім  стане причал для нас
Де проводжати і чекати буду

З тобою  час секунда  для мене
Без тебе день для мене любий вічність
Летіти чайкою я буду за тобою 
І в морі берегтиму від негоди
Співатиму пісень щоб  не тужив
Мій голос чув і відчував я поруч
Морський мій вовк
Ти серцю дорогий
Морський мій вовк
Мій любий, любий, любий 
              Пр
На тому місці де у моря камінь вріс
Ми ранки тут коханий  зустрічали
А зараз  виглядатиму  тебе
Як будеш повертатися додому
Мене побачиш  ти із далека
В руці хустинку я тримати буду
Морський мій вовк
Ти серцю дорогий
Морський мій вовк
Мій любий, любий, любий