***

Лилия Захарченко
Якщо хочеш, я буду у твоєму серці жити? Твоє тепло у собі берегти.
Аби ти пам'ятав про мене щомиті. Я завжди буду поруч, обіцяю я завжди з тобою буду йти.

Механічне відтворення днів, пазлуватість невинних дзвінків.
У галасі не знайдеш тиші, усе буде марним та лишнім.
Забудеш правду, та красу.
я погляну у очі твої.
Щоб знайти у серці весну, що так довго ховалась в мені.

Душевні сили днями гаснуть. Лиш тримає слово "моя".
Очі та розум мої ще ясні. До того ж йду я не сама.
Твоя підтримка є безмежна. За неї я дякую тобі.
Ти моє сонечко, і нехай за вікном проливні дощі.