Я Богу дякую за це

Мария Круль
Із українського я роду,
Вкраїнці мати,батько й дід,
Я донька щедрого народу,
І маю славний родовід.

Пишаюсь мовою і краєм,
Народом й звичаєм своїм,
Я рушниками дім квітчаю,
Гніздо лелече понад ним.

Коли щаслива, я співаю,
В біді окрайця розділю,
Над болем своїм заридаю,
Чужий руками розведу.

Моя душа злилАася з небом,
З хлібами золотом цвіте,
Я УКРАЇНКА-більш не треба,
І Богу дякую за це.7/6/2015