Постачальник щастя. Частина друга

Анна Валерьевна Холодная
«Закарбуй мій поцілунок у своєму серці»

Обійми мене міцно і солодко поцілуй.
Твою душу я кохаю безмірно, безмежно.
І моє шалене серцебиття цілунком вгамуй,
Бо з тобою втрачаю всю свою незалежність.

Що може змусити серце шалено битися, а землю «тікати» з-під ніг? Що  може бути ніжнішим за поцілунок коханої людини? Такий щирий, сповнений ласки, саме той, що дарує ту саму «райську насолоду». Коли ти мене цілуєш, то «мурахи» просто скаженіють. Я, іноді ненавиджу ці моменти, але частіше люблю їх. Коли ти мене цілуєш, в мене з’являється непереборне бажання перетворитися в маленьке кошеня і завжди бути поруч з тобою.
А знаєш, що є найстрашнішим серед цієї ніжності? Не знаєш?
Це той момент, коли ти розумієш, що все може закінчитися. Може вийти термін придатності у почуттів. Ти цього не боїшся? Мабуть ти не кохав по-справжньому. Ти, напевне не знаєш, як це, коли залишаєшся наодинці, а потім думки, одна за одною, а ти не маєш сили зупинити їх.
І ось, прийшов той день, коли термін «вжити до:» не є дійсним.  Коли «перегораєш», коли розбиваєш «рожеві окуляри». Момент, коли ти думаєш, що відпустила (відпустив), і, можливо стане краще.
Я, наостанок палко та пристрасно тебе цілую для того, щоб ти закарбував мій поцілунок у своєму серці назавжди.