Скасовую стосунки

Лариса Калинина-Харламова
Скасовую стосунки,
На кнопку натискаю,
Виходжу із онлайну:
Гудбай май лайф гудбай!
Із смайликів цілунки собі я залишаю,
Тому що третій  зайвий
Мене ти не тримай.
Приспів:
Раз – і тебе немає, і ти віртуальний.
Два – і я вільна пташка. Куди хочу літаю.
Три – і я забуваю тебе назавжди.
Арівідерчі! Здоровенький бувай!

Сама себе питаю.
Невже я помилилась,  –
Навіщо посварилась
З тобою любий мій.
Я думала, гадала,
А потім зажурилась.
Прими мої зізнання
Характер бо такий…
Приспів:
Раз – і тебе немає, і ти віртуальний.
Два – і я вільна пташка. Куди хочу літаю.
Три – і я забуваю тебе назавжди.
Арівідерчі! Здоровенький бувай!
21:39
08.07.15.