***

Инесса Завялова
Варіація гри.

На синім небом він сміявся. Над мріями далеких гір.
Над сонцем ухмилявся.
Тепер він підмітає чужий двір!
Мете... мете і завиває.
Він вітра просить, мов листячко себе підняти:
Бо мріє він тепер літати,
Бо сивий став,немов журба.
Маревом йому здається щастя.
Маревом для нього те... над чим сміявся...