я залишаюся

Николай Иванович Мельник
Я залишаюся самим собою,
Бо я другим  не зможу   стати,
Завжди готовий я до бою,
Щоб свою гіднысть захищати.
...
Приспів:
Зціпивши зуби натискаю,
Курок  я своего автомата,
До смерті  скільки  я не знаю,
Не обійтися тут без мата,
...
Пробач,  а як же по другому,
Мене життя  так виховало,
Давав  я клятву дорогому,
Воно все  цінне нам давало.
...
Не знаю по якому праву,
Другим все можно так брехати,
Так болісно за всю державу,
Не знаю скільки ще страждати.
.....
Моя пісня