Наталья Фоменко Шитова - Напиши ей письмо!

Юлияна Великова
Напиши ей письмо, не жалей ни минуты на это.
Всё, как есть, напиши... про погоду и жизнь, и дела...
Может быть, ждёт она... и письмо то возьмёт из конверта,
Задохнувшись от счастья, любви долгожданной, тепла...

Напиши ей письмо, как когда-то, ты помнишь, писали...
На листочке простом, из тетрадки в линейку возьми.
Словно в школе, давно, где записки друг другу вы слали...
Со слезами и клятвами... снова признайся в любви!

Напиши ей письмо! Про судьбу... и, что помнишь её, недотрогу...
И про то, как любовь сквозь года ты и жизнь всю пронёс...
Пожалеет она, может быть... Соберётся в дорогу...
Ну, а как дальше жить, – разрешите вы сами вопрос.
 



Превела на Български: Юлияна Донева

НАПИШИ Й ПИСМО

Напиши й писмо, за това не жали ни минута.
За всичко пиши, за времето, живота,  делата си…
Може би чака да вземе писмо от кутията,
обзета от щастие,  дългочакана топла любов.

Напиши й писмо, както някога помниш, сте си писали…
Прост лист хартия на редове си вземи.
Както нявга в училище листчета сте си подавали,
с клетви и сълзи… Признай й се пак във любов!

Напиши й писмо! Че обидчива я помниш…
И как е преминала твойта любов през годините…
Ще пожали навярно… Ще се сберете по пътя…
А въпросът след туй, сам животът ще го реши.