Наснилося

Владимир Олийнык
Далеко ти від мене поселилась
Не знаю де шукати тебе знов
Повір,сердечко,б'ється моя мила
Наспівує,кохана про любов.

Вже в небі ясна зірка засвітила
Поглянь?Як місяць ясний запалав
Згадай,як під вербою,моя мила,
Тебе я обнімав і цілував.

Дзюрчить вода,струмочком б'є,іскриться
Там в далині розвіявся туман,
А під горою дрібний дощик ллється
Не вже  пройшла любов,не вже обман.

А може ти забула,розгубилась
Забула ті слова,що промовляв,
Не вже мені сьогодні це наснилось,
Що я тебе всю нічку цілував.