Новi знаки

Хт Ксения Тим
Ми ввели нові знаки пунктуації:
я -- кому після крапки;
ти -- крапку після трьох.
Й набуло вже нової інтонації,
мовчання, в розпачі несказаних думок.

Лишалось стільки чорного не в білому,
хоробрості забракло а чи сенсу….
Кохання (в платті шлюбному,
змарнілому)
ховалося в минуломайбутню весну.,

(ХТ 05.07.2015)