Realities

Анна Валерьевна Холодная
Фарфорове серце розбивають об стіни
буденної жорстокості та самотності.
Як гадаєш, чи витримаємо, зможемо ми
пройти крізь перешкоди до чесності?

Кришталеві мрії розбиваються від того,
що твоя брехня все сильніше душить.
Бо я стала байдужою до кохання твОго,
скажи, де те Сонце, що океан осушить?

Розлітається вщент ідеал (про життя)
не збереш воєдино маленькі деталі.
Розлетілися. Страшно, коли сам на сам?
І відрізані крила, що і так не літали.