Але ж це дiти

Екатерина Олейникова 2
Лунають залпи з двох боків,
Вже цілий рік це рандеву,
Хай буде Господом проклятий,
Хто розпочав вже цю війу!
Гинуть солдати, мирні люди,
Малеча гине(правду не вбити)
Але ж це діти, ваші діти!
   Дай, Боже, схаменіться люди!
Хай буде МИР! Хай щастя буде!