Пробач

Валерия Буланенкова
Пробач мене за те, що не люблю
Пробач за те, що вiрити не хочу
Багато помилялась, бiльше я не можу
У тебе добре буде все
Менi ж з тобою час прощатись
Та не на днi чи то недiлi
А так уж вийшло... назавжди
Ти пам'ятай за мене добре
Я дуже прошу, пам'ятай
Провини нашої нема
За нас так вирiшила доля...
Пробач за те, що любиш ти
Пробач, що вiрити не хочу...