Не твоя...

Кристи Кристиника
Ти там, я тут...
Тримаєш іншу вже за руку
Обіймаєшь інші плечі, талію
Та цілуєш інші губи.

А вічка мої мокрі.
І каплі сліз на землю,
Не капають даремно.

Обман,брехня і нас нема.
Вовчий погляд звів мене з ума.
І знову сльози, і знову плач.

І чашка кави вже ні до чого.
Нема, немає та наврядчи
Колись і було...

Але я так сумую вечорами
Шкода боюсь тебе почуть,
І вимикаю телефон
На зло собі й тобі...
І щастю заважаю, мені допогогти.