Ще згадую або Перша та остання зустр ч

Кристи Кристиника
Я так люблю тi лiтнi ночi!
Коли ми були на вiдстаннi руки.
На перехрестях розминались нашi рожи
Я так чекала, так чекала
Тот момент коли побачу тво; карi очi
Моя помилка, моя вина
мiй косяк, твiй пiдвищенний голос
Момент прикольний, але спасибi
Я була рада бачити твiй погляд на яву
Все так гарно продовжувалось до нинi
Жалкую? так(( що все так вийшло
Ти скажеш життя таке - не муч себе..
Забудь що було тобто взагалi не було.

Досить вигадувати вiдмазки дурнi,
Ти менi потрiбен я тобi нi....