***

Адель17
Всі линуть і линуть
У місто
Хто каву йде пити
Хто газети купує
Тісно
Ти тікаєш до щастя
Біжиш до висот
А потрапляєш
У місто
Не загубись,маленька,
Серед тисячі пустих душ
Своєї не втрать
У місті
Біжучи за малим
Не загуби головного
Призупинись трішки,бо місто любить
Нам ставить підніжки
Пильно дивись йому у вічі
Чи щирий він з тобою?
І не поспішай
Щасливі нікуди не спішать.