***

Адель17
Я на тебе вічність здається чекатиму,
Ні на хвилю очей не зімкну,
Я за тебе Бога благатиму,
Лиш постукай у двері,
А я відчиню.
Хай проходять роки,дні минатимуть,
Тихо лине болюча сльоза,
Я у серці надію плекатиму,
Чи настане для мене весна?
Й перед смертю,напевно,шукатиму,
Твої очі я десь вдалині,
Хоч і знатиму,точно знатиму,
Ти заходь до мене хоч увісні.