***

Николай Дубовой

Радіють продажні Іуди,
що йде в Україні війна,
Невинні під обстрілом люди,
а винним, як мати, вона.
Вагітні на бакси кишені,
пологи приймають кати,
Які взагалі не хрещені,
бо із сатаною на "ти".
Лише пустота за душею
та звіряче серце у них.
Як зомбі, мандрують з брехнею,
а правда  -  спотворений міф.