Лелiю день

Татьяна Конюшенко
Ти знов один.
Життєвий плин...
Гора між нас.
Стікає час.
Горять мости...
Доріг хрести.
Подій жмуток.
Сплела вінок,
Рябить вода...
Та й не біда,
Що ти як лід -
Великий світ...
Лелію день,
Який з пісень
Сплела в цю мить.
Вже не болить...

13.07.2015