Цифри на парол

Ана Эстезия
Коли твої цифри з'явилися на паролі.
Коли твої губи так близько щоночі в снах.
Я стала боятись, що можу десь мимоволі,
Зовсім потанути в цих божевільних думках.

Коли твої очі впевнено зводять з розуму,
І серце вже б'ється в новому шаленому ритмі,
Стріла вже запущена - часу нема для роздумів.
Я радо програю тобі в цій епічній битві.

Коли твій "привіт" дорожче поем від інших,
А твоє мовчання болить гірше тисяч ран,
Коли тебе мало і хочеться завжди більше,
Я можу зізнатись, що я твій найбільший фан.

Лише не зникай, лиш не залиши пустою,
Ти моя весна і це замість тисяч слів.
Я та, хто завжди в усьому готова до бою,
Здаюся тобі. Свідомо. Лиш зрозумій.