Майже любов

Ана Эстезия
Я хотіла писати тобі про свої почуття.
Та для цього безумства замало одної ночі.
В тобі стільки всього, що лишаються голі емоції.
Ти або моє горе, або моє ціле життя.

Ти глибоко під шкірою, легко тебе не дістати.
І ти десь у частині кори головного мозку.
Ти як вірус поширюєшся вже аж надто просто,
І не вистачить жодної сили щоб це подолати.

Я буваю сильніша за свої нестримні бажання,
Лише це заважає зійти остаточно з глузду,
Я тебе не люблю, ти поки що тільки муза,
Але я все частіше думаю про кохання.