***

Адель17
Моє життя за планом,
А твоє?
Налий у чарку кави,
І собі.
Заглянеш трохи глибше,
Чи не варто?
Набатий серця стукіт,
Трохи жарко.
І вранці біля ліжка-
мій сніданок.
У вечір,на солодке-
поцілунок.
Приходь щоночі
на мій ґанок,
Тепер нема тут щастя,
Тільки смуток.
Перегоріло все,стерпілось,
І вітер попіл по землі розвіяв,
Я точно знаю,що хоч раз приснилась,
Хоч, мабуть, не про мене зовсім мріяв.