Намалюй собi щастя, як коникa

Катерина Жебровська
Намалюй собі щастя, як коника,
Що помчить тебе світлими далями…
Не малюй своє щастя іконами
З неживими очицями, впалими…

Розбуди своє щастя веселками,
Щоб у Небі світилося радісно…
Не буди своє щастя проблемами,
Щоб у серці давилося заздрісно…

Закликай своє щастя урочисто –
Хай святами відбудуться зустрічі…
Не наклич собі щастя зурочене,
Щоб не зсипалось дрібними друзками…

Відшукай своє щастя, як зірочку,
Щоб у Небо дивитись високеє…
Не шукай собі щастя, як сироту,
Що не знає Любові і Спокою…

Намалюй собі щастя, як коника…

13.07.2015