Деревяна церква

Константин Матаков
***

Як дiм дерев'яний,
Вершина трикратна:
Отця, Сина, Духа,
Життєпис у храмi

Тутешня старенька
Благає святого:
Духовний поживок
Хай нас нагодує
Земля українська
Хай буде з Iсусом..


    130715    12.19



На фото: церковь Собора Богородицы в Маткове (Львовская область)