Ви мо життя!

Оксана Ковальская 3
Добрий вечір мамо рідна!
Ненька ти моя крайсвітна,
Змалку з батьком ви ростили,
Так мене і догляділи...

Вранці в школу відправляли,
Вдень із курсів зустрічали,
Ввечері на фітнес звали,
Так і тижні проминали...

Кожну мить доповідали,
І контроль ви не знімали,
Так і виросло дитя,
Ось перед вами- Я!

Щедра, ввічлива, привітна,
Так я вперта ,але рідна.
Мимо пройти я не зможу ніяк,
Цей ігнор-це не життя!

В день народження вітаю,
І людей не оминаю,
Виросла дитина чесна,
І спокійна і чудесна.

З самооцінкою висока,
І на вигляд дуже строга,
Вчуся я на педагога,
Перспектива в мене добра!