ТИ МОЯ МР Я!

Оксана Ковальская 3
Ти являєшся мені уві сні,
Коли сяють на небі зірки,
Люди знімають свої ковпаки,
Йдуть разом з нами танцювать гопаки.

Ти моя мрія ,світ неземний,
Чому ти так далеко від мене?
На сцені актори співають пісні,
І каплиця відкрилась для тебе.

Друже ,мій друже ,прийди хоч на мить,
Радісну звістку відправ,
Визволи душу мою із пітьми ,
Разом із нами співай!