МЕСС Я!

Оксана Ковальская 3
Колись буде і в нас така година,
Настане день і ніч перед очима,
І не зуміє ніхто нас зрозуміти,
Що вирішила доля так зробити...

Коли взірцем у Бога будем поруч,
Стоять, молитися й радіти,
Він вибрав нас для свого слова:
"Умійте діти жити і глядіти!"

Ту мудрість що не за горами,
Дарована у ту годину мить
Легенду розповість нам будь-яка людина,
Коли на світ знову з`явиться дитина...

Ми будем вірити надіятись любити,
Той самий час ,коли ти зрозумієш,
Яке призначення твоє,-
Ти будеш коритися, молитися, радіти,

Бо та дитина виявиться ангелом,
Крізь сон знайдеться та людина
Яка подолає той страх і журбу,
Вона буде носити на руках дитину,
Яку нарекли Ісусом Христом!