Першы

Иоанн Давыдов
Над Менскам лунае
Вольны наш сцяг
Праўду ен мае
Чакае працяг

Працяг барацьбы
За зямлю, за свабоду
Трэба, сыны
Зрабіць усё для народа

Заўседы я марыў
Аб вольнай зямлі
Я з богам гутыраў
Зразумей, памагі

І вось падыходзіць
Новае свята
Жыць будзем мы добра,
Вольна, багата

20.01.2015