це не для нас

Максим Юрчук
це не для нас
це все - всього лиш мрії
як мрії - твої очі поблизу
минає час
і сипляться надії
і розбиваються об хвилі, що внизу

там корабель минає всі незгоди
та ми - не він, не знаєм де пливем
на хвилях нескінченної свободи
залишившись удвох... помрем

бо мертвим - вічність,
мертвим - добра пам'ять.
хоч ми не янголи, та поки не в вогні
прийде трагічність
і тоді згадають
як ти печаль відсипала мені

як ти жадала бути вічною стіною
мені ж хотілося втопитися в тобі
я час хотів відміряти струною
скрипковою струною у труні.

15.7.15