а это за что удалять?

Николаевич Владимир
Стояв у Харкові  Вован
І тішились ним комуністи,
Восьмиметровий істукан
Нарешті впав посеред міста.
Зчинився галас там і тут
І скиглять комуняки всюди.
Прийшов компартії капут,
Прозріли в Україні люди.
І тріснув ідол, як баняк,
А кільки крові ним пролито?
Давно вже треба комуняк
У шию гнати від корита.
30.08.2014.